Angelet17
Angelet17
Any: 2002
Comarca: Horta Nord
Data: 26/01/19 15:49
Ejaculació precoç o multiorgasmic?
Hola, quan tinc sexe amb la meva novia i comence amb a penetració m'excite molt ràpid i puc arribar a l'orgasme en 2 o 3 minuts. Puc intentar retardar-ho un poc parant o baixant el ritme, però la sensació és que vaig a explotar en qualsevol moment, així que en menys de 5 minuts puc haver acabat.

La questió és que, després d'ejacular i canviar el preservatiu, continue empalmat i puc tornar "a la càrrega de nou" amb un mínim descans (1 minut?). Aquesta vegada aguante molta més estona i puc estar fins a 15 o 20 minuts mantenint sexe fins que torne a tindre un altre orgasme.

El meu dubte és si és normal. Ho he comentat amb el meu millor amic i ell aguanta molt de temps tenint sexe sense ejacular (sobre els 10 o 15 minuts) i em preocupa ser ejaculador precoç. El meu amic m'ha parlat del terme "multiorgasmic" i he investigat a internet, però no sé si és el meu cas o quina és la diferència.

Sobretot em preocupa el tema de la precocitat. Quan ho sentia als acudits o a les películes sempre era amb to despectiu, i em crea un poc d'angoixa.

Moltes gràcies.
Helena Angel
Helena Angel
Data: 29/01/2019 12:56

Hola Angelet17,

L'ejaculació fa referència a la falta de percepció de control ejaculatori, és a dir, que l'home que ho pateix no té sensació de control de l'ejaculació.

Si frenant el ritme, baixant la velocitat, etc... aconsegueixes frenar i controlar l'ejaculació, ho fas bé.

Si veus que l'estimulació amb penetració vaginal t'estimula massa, podeu jugar a estimular-vos d'altres maneres, així vas augmentant l'excitació a poc a poc.

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.