Lili
Lili
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 03/03/19 14:18
Preucupada
Hola<3
A veure jo sóc gorda, tinc 13 anys i medeixo 156cm.
Fa 4 mesos enrere pesava 50kg i acabava de fer els 13.
Ara peso 46kg, i no he crescut ni baixat de mida.
Em preucupa una mica aquesta baixada de pes, fa 2 mesos vaig anar el pediatre i pesava 48kg i em van dir que anava bé pro ara...

Mercii<3<3 m'encanteu
Laura Fernández
Laura Fernández
Data: 18/03/2019 13:19

Hola Lili,

En primer lloc moltes gràcies per contactar-nos i confiar en nosaltres.

Pel que ens comentes et preocupa la disminució de pes que has tingut, uns 4 quilos en 4 mesos aproximadament. Entenc que t'angoixi una mica si estàs acostumada a tenir un pes més alt, tot i que els 50 kg que em comentaves a l'inici entrarien dins de la normalitat per una persona de la teva alçada. I també, tot i que sigui més baixet, el pes que tens ara també entraria.

Pensa que actualment el teu cos està encara desenvolupant-se, i de vegades apareixen oscil·lacions en el pes que formen part de la normalitat. També vull comentar-te que el pes pot ser molt variant en funció de diferents factors, per exemple la menstruació, si anem al lavabo, entre moltes altres coses ;)

Intenta no capficar-te massa, si portes un estil de vida saludable en quan a alimentació i esport, i el pedriatre et va comentar que estaves bé no li donis moltes voltes. 

Si veus que el pes segueix disminuïnt més, aleshores et recomano que tornis al pediatre perque pugui tornar a valorar-ho.

Espero haver-te ajudat guapa!

Una abraçada!


Laura Fernández

Psicòloga


--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: