Anonim
Anonim
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 03/03/19 19:36
Que puc fer???
Hola,
Tinc un sentiment cap a una persona, I no el vull tenir.Fa un temps vaig sortir amb un nen. Vam sortir més d'un cop. Ell quan sortiem era súper romantic I és notava que realment li agradava.A mi realment no m'agradava, simplament m'agradava que jo li agrades, hi vaig confondre els meus sentiments.
Are crec que realment m'agrada. El problema és que vam acabar molts malament. Quan sortia amb ell em sentia molt controlada.Va amb gent que és creuen molts guais, I son unes persones que van contra els meus ideals. No se que fer no me'l puc treure del cap.
Moltes gràcies!!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 12/03/2019 11:34

Hola!


Doncs pel que expliques crec que tornes a tenir els sentiments una mica embolicats. Tu mateixa dius que aquesta persona era molt controladora i que el que t'agradava era que tu li agradaves. És possible que sentis que l'estàs perdent i per això creus que ara sí que t'agrada?

A vegades el nostre cap és capaç de fer-nos creure el que sigui! Tinc la sensació que no vols perdre aquesta sensació d'agradar a algú i per això vols mantenir-lo. Però...

Realment t'agrada?

Què t'aporta?

Com et sents quan estàs amb ell?

Creus que podries tenir-hi una relació sana?


Pensa-hi ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: