Noia desesperada
Noia desesperada
Any: 2004
Comarca: Vallès Oriental
Data: 03/03/19 23:01
AMIGA ANORÈXICA/BULÍMICA
Vale, per començar, això no ho publiqueu al instagram ja que ella ho pot veure.

També magradaria k maclaressiu quin transtorn té, si anorexia o bulimia.
Tot comença ahir, vam anar ella, jo, i 8 persones més a una festa, hi havia alcohol i ella es va emborratxar, i tot anava "bé" fins que va dir inconscientment k havia de vomitar ja que havia menjat massa i estava massa gorda. Ningú es va donar compte del k havia dit menys jo, li vaig preguntar si anava en serio i em va dir que si.

Després em va demanar que li fes una cua pk volia vomitar, li vaig dir k no. I la vaig arrossegar fins al menjador i no la vaig deixar entrar al lavabo. Després, es veu k va vomitar igualment, (tothom es pensa k es pk anava borratxa, pero es pel seu trastorn)

Avui ma obert per whats i ma preguntat si ahir va dir alguna cosa sobre el tema del menjar ja que no senrecorda. Li he explicat tot el k va fer. I no ma dit k ho oblidi i no ma respost res més. Estic preocupada ja que en un mes sa aprimat dos quilos, no és molt, però no vull que arribi més lluny.

Necessito que em digueu que fer, no li puc explicar als seus pares, ja que deixaria de parlarme i ja no confiaria amb mi mai més. Tampoc li puc explicar als meus pares, ja que no saben la part de l'alcohol...

Vull fer algo, però no sé que...
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: