alexia880
alexia880
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 22/04/19 13:19
NO VEO SENTIDO A EXISTIR
Estoy bastante hundida,no quiero salir de mi casa,no me relaciono con nadie y he alejado a mis amigos de mi para no hacerles daño con mis tonterías. Siento que no soy yo y que descansando para siempre seré feliz.Me siento inútil y inservible,odio mi cuerpo,mi pelo,mi cara y todo de mi,me doy asco.Antes no era así ,siempre he sido la típica niña creída.No me gusta tener ese tipo de pensamientos, pero me gana el sentirme tan mal y inútil para todo, no quiero recibir ayuda de nadie la verdad,me avergüenza bastante hablar de estos sentimientos, por que se que es difícil de entender y quizá solo de lastima y no quiero eso, solo quiero estar bien.Tengo miedo de hacer algo que pueda hacer daño a mis seres queridos.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/07/2019 11:42

Hola bonica, 


imprimeix aquesta consulta i deixa-la a la vista per la teva família. Necessites ajuda, carinyo i dolçor. Des de darrera una pantalla és difícil poder-te acompanyar i ajudar en tot aquest camí que et queda per tornar a sentir-te bé amb tu mateixa. 

Sé que és complicat, però necessites que el teu entorn et doni suport i et mimi. I l'única manera és demanant ajuda. Tu mateixa dius que no vols fer res per fer-los mal, així que ensenya'ls com et sents i evita aquesta sensació que no saben com ajudar-te, d'acord?

Obre'ls la porta del teu cor, perquè veuràs com volen entrar i quedar-s'hi ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: