La reina mora
La reina mora
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 25/04/19 00:56
Cancer
Mi padre le detectaron cancer cerebral terminal, no se que hacer estoy muy perdida, lloro cada dia. el echo de saber que no se puede hacer nada para salvarlo me mata por dentro, si es verdad que tengo que pensar positivo y disfrutar el tiempo con él pero esto es muy duro.
Cancer gliblastoma multiforme grado IV.

lo siento por las faltas.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/07/2019 19:32

Hola bonica, 


Em sap molt greu el que estàs vivint. Sé que fa molt mal i pots tenir la sensació que ningú et pot entendre. Si et va bé, continua escrivint, quan et surti, quan ho necessitis, per poder treure tot el patiment que puguis sentir, ràbia, impotència, dolor, tristesa, desesperació, por.... totes les emocions són naturals en uns moments com aquest. 

Tot i així, si ho necessites, demana ajuda psicològica. Et pot ajudar a entendre el teu propi procès. 


Una abraçada molt forta!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: