Anònim
Anònim
Any: 2004
Comarca: Baix Camp
Data: 26/04/19 20:14
No estic bé
Hola! Em dirigeixo a vosaltres perquè no em sento bé, no només amb mi, una mica amb tothom. Tinc un problema que per mi és molt gran i ho passo realment malament per això, i es que em poso vermella per qualsevol tonteria, inclús vaig acabar plorant un dia de l'estrès que em provoco jo mateixa quan em passa això. Per exemple, em fa molta vergonya parlar en públic, ja sigui fent una exposició, llegint o corregint algun exercici, també si em fan alguna broma que em menysprei o relacionada amb coses de sexe o quan em parla algun nen, o també quan vaig a les classes de guitarra i estic tocant una cançó, ho passo molt malament, i a més odio que em passi això, ja que sóc molt intel·ligent i no ho demostro. Abans això no em passava i fa cosa d'un any i algo que em passa cada dia. L'any passat a més hi va haver un nen que em provocava que em posés vermella dient-me "Ai que es posa vermella hahah" això durant 2 setmanes, fins que un dia m ho va fer davant de tota la classe en una expo i vaig acabar plorant. La profe el va renyar i jo li vaig explicar a la meva mare i es va solucionar, però des de llavors que em passa encara més. Suposo que és perquè em falta seguretat, però esque sento que la gent em va treient la meva propia seguretat i cada vegada em sento pitjor. Creieu que si vaig al psicòleg podria millorar això de posar-me vermella?
Moltes gràcies!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/07/2019 19:29

Hola, 


Doncs crec que seria una bona opció demanar ajuda psicològica, ja que podràs treballar directament amb aquest símptoma i podreu trobar les eines que més t'ajudin a estar millor!


Comenta-ho a la teva família, ja que per fer teràpia psicològica es necessita l'autorització de les persones adultes responsables. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: