c_hb_2
c_hb_2
Any: 2005
Comarca: Vallès Occidental
Data: 02/05/19 20:31
No sé què em passa
Hola,
com ja haureu vist, em passen moltes coses(só la mateixa d'abans)
el què em passa és que quan estic amb la meva colla d'amics i amigues, puc ser la èrsona més feliç del món, però quan marxem i aleshores estic jo a casa o a qualsevol lloc sola, sento com si tingués un buit i molta tristesa; i m'agradaria saber perquè em passa això i com ho puc resoldre.
Moltes gràcies per segona vegada!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/07/2019 19:12

Hola!


Jo no puc saber exactament per què tens aquesta sensació, això ho has de descobrir tu. Quina por hi ha darrera de quedar-te sola? Què és el que t'omple de tristesa? quins pensaments tens?

Intenta durant dues setmanes passar almenys una hora al dia sola. Estigues sola i pensa en què estàs sola, no intentis distreure't. Així podràs observar quina és la por que hi ha darrera i començar a treballar amb aquest malestar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: