Ladgertha
Ladgertha
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 07/05/19 21:09
Faig bé?
Bones!

Tinc quince anys i fa cosa de una setmana que tinc una nóvia. És la meva primera relació i la mantenc en secret perqué els meus pares no volen que tingui parella fins els 18. Bé, la cosa es que l'altre día em vaig liar amb ella i s'ho vaig dir a algú de confiança: Ma ávia. Em va dir que la deixés que sóc massa jove i la vida és dura.... Hi ha força gent de lala meva edat amb parella i el tema es que jo em.vaig (i em.sento) molt a gust amb ella ...

Qué hauria de fer?

Moltes gràcies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/07/2019 21:52

Hola Ladgertha, 


Si tu et sents a gust amb ella, si ella se sent a gust amb tu. Quin és el problema? 

A vegades esperem que els nostres pares (o familiars) aprovin les nostres relacions i no sempre serà així. I haurem de conviure amb aquesta sensació. 

Primer centra't en aquesta relació (si et ve de gust) i mica en mica ja trobaràs la manera de parlar-ne amb els teus pares i de decidir en quin moment els hi fas saber. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: