Alba
Alba
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 16/05/19 22:40
No se qui sóc
Estic preocupada i trista perquè no se realment qui sóc... Com sóc i no entenc perquè no ho se jo però en canvi totes les meves amigues se les veu que saben com són...
Ademes crec que soc molt egoista, dramàtica, mimada...
I són els adjectius que més odio i no m'agrada ser així. Si així sóc jo no m'agrado com sóc, vull canviar i no ser així però a part d'això nose com sóc i com no se com sóc no se qui ser sats? Osigui no esq sigui insegura pk creume soc tope de segura de mi... Però em raio molt pensant i ps estic feta un lio. Ajudeu-me siusplau😔❤️
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/06/2019 12:43

Hola Alba, 


És natural aquesta "crisi d'identitat", forma part de l'adolescència i és molt sa! Vol dir que et preocupes per la teva manera de ser, que et qüestiones i que vols treballar els aspectes que no t'agraden de tu. 

Deixa que passi aquesta temporada, observa't i analitza't. Sigues crítica però també mima't (tens moltes virtuts, també!). 

Els passos a seguir són:

  1. Tenir una llista (mental o escrita) de les actituds que no t'agraden de tu
  2. Ser conscient del moment en què tens aquestes actituds (primer te n'adonaràs en passat, és a dir, un cop ja les hagis tingut, i mica en mica començaràs a adonar-te al mateix temps que passen).
  3. Quan t'adonis que tens una actitud que no t'agrada de tu, para i pensa. Busca alguna altra manera de reaccionar.
  4. Valora si la nova forma de reaccionar t'agrada més i s'ajusta a la persona que vols convertir-te ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: