1 adolescent +
1 adolescent +
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 27/05/19 04:31
Pressió a primers passos
Holaaa, últimanent un tema m'ha estat rondant pel cap. (Se que és bastant tard😅)
Fa com mes i mig que surto amb un noi (que abans era el meu millor amic) i sempre m'esta dient que fagi jo primers passos, com si sentis que ell és qui dona més a aquesta relació (perquè és el més carinyos i eso). Llavors, des del nostre primer pico no para de demanarme que sigui jo qui comenci el nostre primer lio (cap dels dos ho hem fet mai) i li demano que en comptes de tenir-ho pensat millor que "surja". Però igualment seguiex dient que esta esperant, que quan més el faré esperar... I de vegades m'he plantejat de fer-ho però un cop el tinc davant em cago i no faig res.
No ho vull deixar amb ell però tampoc vull sentirme presionada perquè arriba un punt qur m'estic agobiant i potser hauria de treure-li importància al tema del lio però no puc evitar cagar-me.
Que faig?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/06/2019 16:33

Hola bonica, 


Doncs tinc la sensació que aquesta parella t'está assetjant una mica. Si la teva parella et fa sentir malament, fa que sentis que no estàs a l'alçada, t'està reclamant sempre que tinguis relacions (petons, lio,...), potser no t'està respectant, no creus?

Tu mateixa dius que a vegades et sents atabalada i que no t'agrada aquesta pressió. I tens tot el dret a sentir-te així i ell t'hauria de respectar. Les relacions i els petons que sorgeixen del desig de les dues persones, de manera espontània i sense pressions, són els més agradables. Continua reclamant aquesta espontaneïtat, demana-li espai i si no ho respecta... hauràs de prendre una decisió (encara que et faci mal).


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: