anonime
anonime
Any: 1999
Comarca: Ribera Baixa
Data: 31/05/19 01:24
Dubtes orientació relacional
Hola,

Últimament s'ha posat molt de moda tot el tema de les relacions obertes, poliamor. etc.

Jo soc una persona que, en aquests moments, no em sente identificade amb les relacions obertes. I el dubte és el següent:

Soc pitjor persona per no sentir-me identificade amb una relació oberta? Soc mala persona/possessive/opresore? Soc una persona adaptade per viure al 2019?

Amb tanta informació, une se sent molt liade. I arriba un punt en què ja no sap què pensar. Ni què és correcte ni que no.

I vull saber si faig les coses bé per "estar ben viste".

Moltes gràcies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/06/2019 13:06

Hola!!


Com has de ser mala persona per no voler una relació oberta?

El més important en una relació és que les dues persones hi estiguin d'acord, així que deixa clar la teva postura i busca algú que tingui una orientació relacional compatible amb la teva. Ja està! És l'únic important. 


Deixa estar el tema de ser ben vist o no, sempre hi ha motius per criticar... així que tu tries si li dediques estona o no ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: