_xeniiaaa
_xeniiaaa
Any: 2005
Comarca: Vallès Oriental
Data: 11/06/19 21:39
Per què no em corro?
Hola adolescents.cat!
Fa uns mesos que em vaig començar a masturbar i si,sento plaer pero sento com que no em corro.
És perquè ho faig malament?
No em ser ficar els dits,només ser estimular-me.
Ajudeu-me si us plau!🙏
Vull aprendre a donar-me plaer😐
Helena Angel
Helena Angel
Data: 13/06/2019 14:04

Hola ,

En primer lloc, cal que coneguem el propi cos. Per conèixer-nos a nivell físic, podem agafar un mirall i observar la vulva, veure com és, on està el clítoris, on està l'entrada de la vagina, on està la uretra, com són els llavis, etc... i una vegada ho tinguis tot ben ubicat, aleshores pots començar a explorar a nivell tàctil (si ho prefereixes pots ajudar-te d'un lubricant de base aquosa, sovint ajuda que l'estimulació sigui més agradable).

Per que tinguis una mica d'idees de com pots estimular-te, t'adjunte, un video on explica diferents formes de masturbació femenina:


Però el més important és com estimules el cervell, ja que és aquest l'òrgan  sexual més important. Cultivar les fantasies, la imaginació, la creativitat, etc... ajuden a activar i mantenir excitat l'òrgan que ha d'estar connectat a les sensacions i l'estimulació que ens donem.

Si estem masturbant-nos pensant en l'orgasme, en que no arribem a l'orgasme, en que no sentim res, etc... probablement no sentirem res.

És a dir, important que el cervell estigui ben centrat en les sensacions que sents, erotitzat i centrat en el plaer.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: