Anònim
Anònim
Any: 2006
Comarca: Baix Camp
Data: 08/07/19 18:07
Em sento utilitzada i no m'accepten
Hola! M'agradaria que em donéssiu algun consell per això.
Em sento utilitzada a classe, i ja m'ha passat tres vegades. Una, era per un treball de català, una matèria que m'agrada i trec bones notes. El que passa és q havíem d'anar amb parelles, i una "amiga" em va demanar d'anar juntes. No tenia amb qui anar, així q li vaig dir q sí. Ella quasi no va fer res del treball, i em sembla increïble perquè després se'n riu de mi a les meves esquenes. Intenta treure'm del meu grup d'amigues perquè a les altres matèries em deixen tirada quan hem de fer grups. Tampoc tinc el valor de dir-li perquè li diria a tothom q sóc una mala persona.
Espero q em pogueu contestar, gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 18/07/2019 00:35

Hola anònima!


Doncs potser aquesta experiència pot ser un aprenentatge per tu. Potser pots aprendre a dir que no et ve de gust fer el pròxim treball de català amb ella, per exemple. 

Si t'ha passat més d'una vegada tens tot el dret a decidir amb qui vols treballar i amb qui no (si heu de fer els grups voluntàriament). Així que agafa-ho com un últim recordatori ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: