Anònimaaa💕
Anònimaaa💕
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 25/07/19 12:48
No em ve la regla
Hola, estic bastant preocupada perque com ja sabeu els cicles de la regla duren uns 28-29 dies, el cas es que aquest cop vaig pel dia 51 i encara no m'ha baixat. Mai he tingut relacions sexuals i per tant no puc estar embarassada, pero tot i això des de fa dos anys la tinc regular i no entenc com aquest cop no em ve.
Que puc fer?
Gràcies per llegir-me, una abraçada!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 02/08/2019 21:49

Hola Anònimaaa💕!

Si no has mantingut relacions sexuals, podem descartar, com molt bé dius, que la causa sigui l'embaràs. Un retard menstrual pot ser degut a diversos motius que des d'aquí ens és complicat determinar. El més recomanable seria que anessis al ginecòleg perquè pogués fer una revisió i valorar si tot està correctament i la causa d'aquest retard.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: