HP
HP
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 26/07/19 20:41
Por...
Hola!
No sé com començar exactament pero bueno...
Mireu he estat patint bullying durant anys (10 per ser exactes), ara ja tota l'etapa escolar ha acabat i amb ella també aquesta situació, però encara em queden les conseqüencies d'això, per dir-ho d'una manera. Sóc molt insegura en algunes coses (encara que per fora no ho sembli), no vui que em torni a passar algo per l'estil perquè estic farta de sentir-me agredida per tot arreu i de sentir que mai encaixo, tinc por a fer algunes coses pel que diran, a no ser suficient ni per aconseguir el que vui a la vida.... Per exemple feia un temps que em volia tallar curt el cabell, ho he fet fa poc i ara tinc por del que la gent digui, de que se'n riguin o de no agradar... jo vaig molt bé i em sento bé, però cada cop que em miro al mirall el somriure se m'esborra pensant que potser em queda fatal i que he comès un error, igual em passa per exemple amb el meu pes i tot i que a vegades (poques) em sento bé, la majoria de cops em veig gorda i sento que mai agradaré a ningú.
Ahir vaig anar per 1r cop al psicòleg una mica obligada, tot i que sé que ho necessito i m'ho havia estat plantejant, mai he anat i he estat aguantant tot de l'única forma que sé: aïllant-me de tothom i estant sola la majoria del temps perquè no vui ser una carrega per ningú i no m'agrada ser la "víctima" (cosa que ha fet aue el meu caracter cambies bastant: en alguns casos, sobretot amb la familia, sóc bastant freda, no m'obro a la gent...), fins que ja ultimament no puc més i acabo "explotant".
Em va dir el que ja sabia: autoestima pels terres i que necessito cambiar d'aires
La cosa es que després de sortir ja em vaig començar a empenedir-me de moltes coses que li vaig explicar i d'haver accedit a anar-hi. Tinc por del que pugui passar, de que els meus pares s'enterin i els hi faci mal, perquè hi ha coses que tenen a veure amb ells (tot i que ja m'ha dit que el que parlem entre nosaltres queda entre nosaltres). Aquesta nit no he dormit gaire per això i porto tot el dia i tota la tarda d'ahir rallada amb el tema, encara que al sortir d'allà em vaig sentir bé.
No li he dit res a ningú, li he volgut comentar a un parell d'amics que em coneixen molt bé però em dona cosa i no sé com començar...
Em podrieu ajudar una mica, si us plau??

Gràcies

PD: Enhorabona per la feina que feu
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/07/2019 11:16

Hola!


Doncs moltíssimes felicitats per aquest súper pas!!!!! Ets molt valenta per atrevir-te a mirar les teves ferides i voler-les curar! 

Sé que és complicat, difícil i dolorós, però aquest camí t'ajudarà a sentir-te bé amb tu mateixa, a buscar la perspectiva correcta sobre el que has viscut i a ressignificar tota la culpabilitat que sents, ja veuràs.

Evidentment, tot el que es diu a teràpia, queda dins aquestes 4 parets. Si hi ha algun tema que és imprescindible comentar-lo als pares, t'ho comentarà i parlareu de quina forma ho fareu. 

Molta força, endavant!! 


Una abraçada molt forta!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: