Clàudia 💛
Clàudia 💛
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 23/08/19 20:05
Depilació
Ja fa un temps que tinc pensat depilar-me la línia del bikini, ho puc fer amb crema? Quin és el millor mètode?
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 28/08/2019 13:14

Hola bonica! 

Gràcies per escriure'ns! 

Quan et refereixes a la línia del biquini, et refereixes a les ingles / engonals? 

Com ja deus saber hi ha diferents mètodes per eliminar el pèl del cos. Sobretot el que és important es que tinguis clar perquè ho fas! La depilació és una elecció personal... sovint les dones tenim molta pressió perquè és com una obligació estar sense cap pèl al cos... però es una enganyifa! Les dones tenim pèl i és normal i natural :) 

Dit això, si decideixes que et vols depilar pots fer-ho amb: 
- Gillette (tallar el pèl, irrita força la pell perquè va surtin i cada 3 - 5 dies torna a aparèixer... i això fa que et vagis depilant més vegades. Hi ha perill de que et tallis una mica, ves amb compte!).

- Crema depilatòria (com la gillette talla el pèl, i també creix al cap de 3 - 5 dies, i no tens perill de tallar-te però, ves amb cura amb els minuts que te la deixes, perquè pots lesionar-te la pell). 

- Cera (fa més mal, arrenca el pèl i és el que dura més... entre 17 i 20 dies o fins i tot més! Et recomanem que si vols fer-ho així consultis una estètica perquè es millor que ho faci un professional per evitar lesions). 

-Làser (cada cop hi ha més persones que utilitzen aquest mètode, elimina el pèl de manera gairebé definitiva, es necessari fer diferents sessions perquè el pèl es vagi debilitant fins que desapareix. El que fa el làser es que crema l'arrel del pèl i la deteriora). 


Espero haver-te ajudat:) 


Un petonet


Alba Garcia 

Psicòloga 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: