anarodriguez
anarodriguez
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 29/08/19 12:18
No se que fer
Bon día,
Estic molt confosa, fa unes semanas que m’he fixat en un noi, tindrá uns 19/20 anys.
Vaig anar a una botiga de roba i ell es un dels dependents. La primera vegada que el vaig veure vaig notar que em miraba molt, i quan estaba pagant es va fixar en el piercing que tinc al mugró i es va posar com molt amable i en miraba fixament i en sonreia.
Li vaig comentar a una amiga y vam anar un altre día, també en miraba molt y em buscaba amb la mirada per la botiga, i jo també el miraba a ell (es podía veure que ens atraiem). A la cua de la caixa em miraba de adalt a baix i de tant en tant em feia miradetes, quan anaba a pagar li vaig donar els billets, per agafar-los va com lliscar el seus dits per els meus (se que això no es per tant però no va ser molt normal). El dissabte també van anar, només per veure’l i la meva amiga em va dir que hauriem de fer alguna cosa.
Vam anar el dilluns següent amb el pensament de dir-li alguna cosa, la meva amiga va apuntar el meu numero i el insta en un tovalló i em va dir que o li donaba jo o li donaba ella, però només entrar per la porta vaig començar a posar-me nerviosa i no m’atrevia a parlar-li, ell em seguia mirant i jo cada vegada estava més nerviosa, al final vaig agafar una samarreta només per pasar per caixa, la meva amiga em feia senyals perquè li donés el tovalló però no li vaig donar, al sortir de la botiga em vaig arrepentir y li vaig dir a la meva amiga que lo donés per mi, ella va entrar i li va dir que a mi m’agradava i que allà tenía el meu número, ell amb un sonriure molt gran va agafar el paperet i se’l va guardar, però el cas es que no ha pasat res, no m’ha obert i a mi aquets noi m’atrau molt, no se que fer.
Gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 29/08/2019 13:19

Hola!


Carai quina història! El joc d'atracció és divertit i molt excitant. Segurament tots dos sentiu atracció l'un per l'altre. 

Tu ja has fet un pas molt important (o la teva amiga) per iniciar el contacte... així que ara és ell el que ha de demostrar si el seu interès cap a tu va més enllà del "joc de mirades" a la botiga.

Sincerament, no has de fer res, i potser hauràs d'esperar uns dies abans de tornar a comprar, no trobes?

Si d'aquí un parell de setmanes no ha fet cap gest... també serà una resposta.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: