hola!!!!!
hola!!!!!
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 08/10/19 18:35
POLÏAMOR
Tenim una relació poliamorosa amb la meva novia em podries aconsellar algun truquet per controlar les emocions i les inseguretats. GRÁCIES.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/10/2019 11:34

Hola!


Doncs en aquest tipus de relació el més important és PARLAR I conversar. És important que aneu parlant sobre com us sentiu, què espereu de la relació, com us comunicareu?

Aquí us deixo algunes preguntes per tal que ho aneu gestionant:

  • És una relació jeràrquica? És a dir, vosaltres dues sou la relació de parella principal i la resta de parelles són secundàries?
  • Us explicareu entre vosaltres les altres relacions?
  • Pactareu (per donar-vos seguretat) que, quan s'acabi l'amor, us ho direu clarament. 
  • Coneixereu les altres parelles? Les podeu compartir?
  • Com distribuireu el temps? Us ho direu si quedeu amb altres persones?
  • Busqueu un temps especial per vosaltres (unes hores a la setmana per retrobar-vos, estimar-vos, tocar-vos i cuidar-vos)
  • Si una comença a sentir-se gelosa o se sent insegura, ho parlareu?


El més interessant de les parelles poliamoroses és que aquestes temes es poden parlar obertament. En el cas de les parelles tancades, se suposa que tothom sap quins són els pactes sense que es digui explícitament i això pot portar a mals entesos i a enganys dins la parella, perquè el que jo entenc com a parella potser no és el mateix que tu entens com a parella. 

Així que gaudiu moltíssim de parlar, parlar i parlar sobre com esteu, què us aporta la relació, què necessiteu... cuideu-vos. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: