anonimx
anonimx
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 27/10/19 23:20
Pff ajuda
Hola!
Us explico una mica, començant pel principi, la meva millor amiga ens va convidar al nostre grupet d’amics de classe dos dies a una casa rural pel seu aniversari, total que al meu grup hi ha un que es com el meu millor amic i el coneixo desde la guarde, havia estat pillada durant molts anys d’ell pero s’hem va passar (bueno pillada o confonia l’amistat), total que a la nit estaven tots dormint i ens vam quedar desperts ell i jo parlant, i va haver un moment que semblava que s’hem llançes pero no li vaig donar impotancia i al cap de 5 minuts ens estavem liant.
Vam quedar en que no ho diriem a ningu perque no voliem problemes i que ho deixavem en un lio d’una nit. El problema esque desde alli ens hem com distanciat i estem una mica incomodes cosa que els nostres amics han notat.
No se que fer perque crec que m’agrada i almenys vull tindre la relacio que tenia abans amb ell.
Que puc fer?
Gracies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/11/2019 19:51

Hola!


Doncs potser haureu de quedar vosaltres dos per aclarir els vostres sentiments! Que tots dos pugueu explicar com us sentiu i així veure cap a on evoluciona la vostra relació. 

És natural que després de tenir un contacte íntim estigueu una mica incòmodes... per tant, haureu de descobrir què s'amaga darrera la incomoditat: hi ha atracció? o simplement que necessiteu alguns dies per recuperar la relació d'amistat?

Sigues sincera amb el que tu vols i veuràs com aquesta conversa us ajudarà a situar-vos en aquesta nova situació ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: