thinkerr
thinkerr
Any: 2005
Comarca: Baix Empordà
Data: 14/11/19 18:29
Menjar
Hola!!

Tinc un problema des de fa casi un any: durant tot el dia penso en el menjar, no puc pensar en una altra cosa. Senpre que no estic a clase i tinc menjar a l'abast menjo i molt. Penso tant en que he de parar... I sé que ho puc fer, pero la necessitat que tinc de tragar em supera i fa que els meus pensaments que eren: "va fins a les 4:00 no mengis res" es tornin en un: vaa per un dia no passa res, menja tot el que vulguis demà ja et controlaràs" o en un:" total si m'engordo una mica no passa res!" i acabo menjant encara que em fagi mal la panxa de tant que he menjat fa 10 minuts... També crec que una cosa que ajudaria seria no disfrutar tantíssim del menjar, és a dir que menjar no em resulti el millor que he frt en el dia...

Gràcies per escoltar-me! I gràcies per la feina que feu, de veritat!
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 29/11/2019 11:48

Hola guapa!

Primer de tot, donar-te les gràcies per consultar-nos, ets molt valenta.

Comentes que tens preocupacions entorn el pes, la imatge, la gana, etc. 

És important que tinguis present que tots quan menjem disfrutem, és algo natural. Hem de saber tenir una bona relació amb el menjar.

Hem de ser conscients de quan tenim gana i no menjar influenciats per les emocions, si estic aburrit, si estic nerviós, etc.

I sobretot, recorda que no tot es centra en el cos, lo més important es sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. 


Gràcies a tu per consultar-nos els dubtes.

Una abraçada


Andrea 
Psicòloga 


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: