Verge
Verge
Any: 2005
Comarca: Alt Penedès
Data: 18/11/19 18:34
Els granets hem tenen boja
Porto un temps que hem surten molts granets i vaig boja cercant remeis i cremes perquè per coses privades no puc anar al dermatoleg així que vull consultar-vos a vosaltresque mai falleu. Tinc delmatitis i hem surten molts granets ultimament i punts negres que em puc posar a sobre de un granet perquè em marxi ? Quines cremes em recomanarieu?
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 20/11/2019 11:22

Hola guapa!!

Primer de tot gràcies per escriure'ns!!! Ens agrada molt poder-vos escoltar i ajudar. 

Aquesta preocupació l'hem tingut totes, ja que en aquesta edat tots són canvis i els granets són part d'aquests canvis. 

El consell que et podem donar és que facis petits canvis en l'alimentació, hi ha aliments (per exemple, la xocolata) que faciliten l'aparició de granets. També és improtant hidratar-te bé, veure molta aigua. No vol dir que deixis de menjar xocolata i que no et puguis pendre una coca-cola de tant en tant, però el que si que pots fer és reduir-ne el consum. 

El que comentes de les cremes, nosaltres no som experts en això i et recomanem que vagis a un dermatòleg o si no pots per coses privades, a la farmàcia mateix segur que t'aconsellaràn millor. 

Espero haver-te ajuda't amb aquests consells i que tinguis clar que els granets són passatgers.


Una abraçada,

Laia 
--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: