Mc
Mc
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 19/11/19 01:23
Necesito ajuda.
Hola, fa temps que no estic be amb mi matiexa, i tampoc he parlat aixo amb ningu. Pero crec que necesito ajuda, perque si no estic be amb mi mateixa i no m’estimo, no puc ferho amb els demes. Paso molt temps sola, ja que mai hi ha ningu a casa, i visc en un lloc on si vols veure als teus amics has d’agafar cotxe I com que encara no puc. Mes que una consulta potser volia desfogarme amb algu, ja que tinc molt a treure perque m’ho guardo tot per mi sola, gracies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/12/2019 18:04

Hola, 


Gràcies per escriure'ns, 

Crec que potser el primer pas hauria de ser començar a explicar com et sents i com estàs. Possiblement la teva família no veu el teu patiment i és molt difícil que et pugui ajudar i acompanyar... 

Agafa aire, explica com et sents i deixa't ajudar. Veuràs que la resposta et sorprendrà. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: