anonima8141
anonima8141
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 25/12/19 23:07
Indecisió
El meu novio i jo, portavem 1 any i mig. Encara que, durant aquest any i mig, m'ha estat enganyant moltes vegades. Jo ho deixava passar, no ho veia tant important. Ell em deia que no em mentiria més, pero seguia fent-ho. Cada cop, les mentires es feiem més grosses i ho seguia deixant-ho passar. Fa una setmana que ho haig deixat. Però, el trobo a faltar, recordo tots el moments que he passat amb ell. Sento que el necesito. No paro de recordar-me que, si m'ha mentit tantes vegades, ho seguirà fent si continúo amb ell.
Però, crec que és hora de mirar per mi. Que haig de fer?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/01/2020 12:26


Hola anònima,


Trencar una relació pot ser molt dolorós. La teva decisió és molt valenta i té a veure amb la teva pròpia autoestima. Tu marques els límits amb els altres i si ell ha traït la teva confiança repetidament... és molt probable que  ho segueixi fent. 


Així que intenta envoltar-te de persones que estimes, de les teves amistats i familiars. Fes activitats agradables i deixa que els pensaments de tornar amb ell passin davant teu. Els deixes passar i després et concentres en els motius pels quals has pres la decisió. Haurà canviat alguna cosa? segurament no, així que ja tens una resposta. 


Una abraçada molt gran

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: