anonimaaaaaaa04
anonimaaaaaaa04
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 10/01/20 20:59
Bisexualitat??
Fa 1 any o aixi vaig començar a sentir coses per noies, pero m'autoconvencia de que aixó no estava passant. Fins a l'estiu d'aquest any que no vaig poder parar de pensar en una noia (en la qual segueixo pensant). Però quan veig nois hi han cops que també sento algo, es un sentiment diferent pero hi es..

Us ho agrairia si em poguessiu aclarar el dubte :)
Moltes gracies x el que feu!!!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 13/01/2020 22:20

Hola anonimaaaaaaa4!

Entenem que el teu dubte és si això que t'està passant significa que ets bisexual, oi? Doncs només tu podràs saber quina és la teva orientació sexual, però estigues tranquil·la perquè amb el temps i les circumstàncies que vagis vivint, aniràs descobrint de qui t'enamores. 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: