-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 17/01/20 20:32
Hola
Hola, volia informarme de com puc fer per menjar i amprimar-me de una manera molt estricte, és a dir, no dino a casa mai i no puc menjar be els migsdies, neacesitaria alguna cosa per poder mentenitme en un bon estat de salut
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 27/01/2020 13:47

Hola bonica!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

El consell que et donem és que no vulguis aprimar-te d'una "manera molt estricte". És important mantenir una relació sana amb el menjar, menjar de tot i de manera equilibrada. Si vols fer alguna dieta per mantenir aquesta relació sana amb el menjar, t'aconsellem que vagis  a un professional, un dietista o un nutricionista. Cada persona és diferent i cada cos també, per tant és recomanable anar a un espcialista perque ens faci una dieta en funció del teu cos. Cada persona necessita uns aliments o uns altres pel tipus de cos que tenim, per tant et recomanem que et facin una dieta especifica per tu, no en busquis per internet, xarxes, etc. 

Naixem amb una constitució que a vegades és molt complicada de canviar, per tant un altre consell que et donem és que t'acceptis tal com ets, el teu cos és perfecte per tu!


Accepta't i estima't

Andrea (psicòloga)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: