-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 17/01/20 21:54
Nutricio
Vui tenir una mida mes sana
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 04/02/2020 13:22

Hola!

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres. 

La única manera de menjar saludable és menjant de tot i variat. La qüestió és trobar l'equilibri. Pensa que el nostre cos necessita una quantitat de nutrients, proteïnes, greixos, sucres, carbohidrats, ... per poder aguantar el dia a dia. I, cada aliment ens aporta una quantitat diferent d'algunes d'aquestes coses. No hi ha un aliment únic que cobreixi totes les nostres necessitats. Així, que la idea és menjar de tot, de forma variada i sense excessos. Però, si estas convençuda en fer algún tipus de dieta l'ideal és que et fiquis en mans de professionals (dietistes, nutricionistes o metges) perquè adaptin una dieta a les teves característiques i necessitats. T'ajudaran a conèixer bé el teu cos, a saber com funciona i a mantenir uns hàbits alimentaris saludables. 

De totes maneres, el més important és estar sana. Per tant, el meu consell és que aprenguis a mirar-te amb bona ulls i que et sentis còmode amb el teu cos, perquè la millor dieta HEALTHY és la nostra AUTOESTIMA. Si tu aprens a valorar-te tal i com ets, els altres també ho faran. 


Esper-ho que el meu consell et serveixi!!!



Laia Raventós, 

Psicòloga. 


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: