-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 18/01/20 00:20
NO PUC MÉS!!!
Hola,
Des de sempre, he tingut una constitució física normal i corrent. Ni gruix ni prim... Però fa cosa de quatre o cinc anys el meu metabolisme va canviar en la meva pitjor època (quan vaig provar la maria. A hores d'ara no en pren des de fa quatre anys). Ara soc un noi escanyolit de 1,81 d'alçada i 57kg. Menjo moltíssim, pero MOLT i no augmento ni un gram. He arribat a pensar si tinc algun problema hormonal o alguna cosa pero també pot ser qüestió de metabolisme...
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 06/02/2020 12:50

Hola bonic!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

Pel que ens comentes, quan vas començar a provar la Maria coinicdeix amb l'inici de l'adolescència. En aquesta etapa es generen molts canvis, entre d'ells els canvis físics i en ocasions, de metabolisme. No t'obsessionis, el teu metabolisme pot ser que hagi canviat però no en conseqüència de la maria, sinó dels canvis. Si aquesta situació et genera molt mal estar i no estas comode amb el teu cos, el millor que pos fer és anar a un especialista, ja sigui un nutricionista o un dietista, per a que et faci una dieta (en el teu cos per engreixar) en funció del teu cos i de les teves necessitats. No facis cas de les dietes que surten a internet, son general si no tenen en compte les necessitats de cada cos i de cada metabolisme.


Una abraçada

Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: