-
-
Any: 2004
Comarca: Selva
Data: 18/01/20 10:25
Em veig fatal
Bones, porto molt de temps que no em veig be amb mi mateix. No magrada parla d'aquet tema amb ningu i sempre m'ho callo. Faig 1,85 d'alçada pero em veig fatal perque odio les meves cames, tot el meu cos i doncs tot.
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 07/02/2020 11:29

Hola bonic!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

Ets molt valent reconeixent que no t'agrades i demanant ajuda! 

El milor que pots fer és acceptar el teu cos, se que és molt fàcil dir-ho, però has de saber que naixem amb una constitució i una genética que no podem caviar. Podem millorar certes coses, pero hem d'acceptar el que ens agrada i el que no ens agrada tant. És molt important sentir-nos bé ama nosaltres mateixos. 

Si no et sents comode amb el teu cos, també pots anar a un especialista, ja sigui un nutricionista o un dietista, per a que et faci una dieta específica del teu cos i les teves necessitats. no et fixis amb dietes que surten a internet, perquè son generals i no tenen en compte el que necesita cada tipus de cos. 

Tot i així, el més improtant i el consell que et donem és que t'acceptis i t'estimis. També sigues conscient de que estas en l'adolescencia i en aquest etapa sorgeixen molts carvis, d'entre ella físics, del que postre el teu cos canvïi una mica. 


Accepta't i esimta't

Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: