-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 18/01/20 11:11
C
Desde l’estiu que noto com si la meva panxa s’hages inflat, no se per que pero ara tinc mes conplexe que mai... Ara estic fent exercici pero tampoc noto que “s’estigui desinflant la panxa”. Que faig?
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 07/02/2020 12:32

Hola guapa!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

El consell que et donem és que acceptis la teva panxa i no t'obsessionis. Està molt bé que ens hagis consultat abans de que es converteixi en un patiment més greu. Si no et sents agust amb la teva panxa, el que pots fer és anar a un especialista, ja sigui un nutricionista o un dietista, per a que et faci una dieta espcífica pel teu cos. No et fixis en dietes que surtin a internet, ja que són generals i no tenen en compte les necessitats de cada cos. Els aliments ens donen nutrients i vitamines necessàries per a que el nostre cos tingui energia per "funcionar". Sobretot el més important, estima't i accepta't, el teu cos és perfecte per tu!


Una abraçada

Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: