-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 25/01/20 14:14
un ginecoleg pot saber si soc verge o no?
hola tenia una petita consulta i era per si podieu ajudar-me, al febrer fare un any amb la meva parella, i ja hem tingut relacions. la cosa es que la meva mare no volia que tingues relacions tant d’hora (tot i dir-li que considerava que ja estava preparada) i vol portar-me al ginecoleg per veure si soc verge o no (diu que pot veure-ho perque cada noia te una mida del forat de la vagina mes o menys semblant, i que per l’edat he de tenir una) hem tingut relacions vuit cops o nou, podra veureu?
ja he parlat amb altres ginecolegs per preguntar i m’han dit que parli amb la meva mare, que es lo millor, pero ja ho he intentat 3 cops i es impossible, i tambe m’han dit que al tenir 16 anys puc demanar que no entri i el ginecoleg si jo li demano no li dira res, pero aixo tambe es impossible perque la meva mare entrara si o si, i si li dic que no vull ja sabra que he tingut relacions AJUDA SIUSPLAU🙏🏽
gracies:)
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 01/02/2020 00:03

Hola!

A la consulta del ginecòleg o llevadora pots entrar sola si ho vols, i el que parlis a dins de la consulta, sempre que no posi en risc la teva vida, és confidencial.

L'única manera que té per saber si has mantingut relacions sexuals o no, és si tu li expliques. 

Potenciar la comunicació amb la teva mare us pot ajudar a guanyar en confiança. Pregunta-li què li fa por, què li preocupa del fet que tu puguis iniciar les teves relacions sexuals compartides, etc.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: