-
-
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 26/01/20 21:05
Problemes
Porto un any amb el meu nòvio, i tots dos som verges. Hem anat més poc a poc perquè jo encara em sentia insegura, però se que ja estic preparada. Ho hem intentat uns 5 cops o així, però no m'entra..... Estic preocupada perquè estic calenta en el moment de fer-ho, però quan ja veig de primeres que no entra m'estanco i em poso més nerviosa del que ja estic. Ho hem parlat i seguirem intentant-ho, però em fa por que no poguem. No crec que això influeixi, però ell mesura 1,95 i jo 1,60..... hi ha alguna postura en concret que faciliti la penetració?

Gràcies!!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 31/01/2020 23:52

Hola!

Potser podríeu provar primer d'introduir un dit, a poc a poc i sense dolor, després dos... així vas habituant-te a les sensacions i et resultarà més fàcil que després pugui entrar el penis.

Recordeu que és important que estigueu tranquils, si no la musculatura vaginal també es tensa i dificulta la penetració o pot provocar que aquesta sigui impossible o dolorosa. Doneu temps a que el vostre cos (i ment) s'exciti, no tingueu pressa i ni aneu directament a la penetració, veureu que així tot és més fàcil. Si ho intenteu i no podeu, no forceu, seguiu jugant i estimulant-vos d'altres maneres.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: