-
-
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 27/01/20 12:28
Problemesss
L’altre dia em va passar una cosa molt rara i no se que es i per que m ha passat. Durant el acte sexual, la meva vagina sembla que es “tenqui” a mi no em fa tan mal pero el meu novio li va fer molt mal en aquell moment. Desde aquell dia no hem pugut fer ho mes, cada cop que ho intentem passa el mateix. Abans no tenia aquest problema. Help me pleaseee
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 31/01/2020 23:43

Hola!

A tu et fa mal? Identifiqueu que el dolor que sent ell prové del "tancament" de la teva vagina? Potser estaria bé que una fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic i fisiosexologia pogués valorar l'estat de la teva musculatura.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: