-
-
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 28/01/20 16:32
sentir-se sola
Hola!
Fa uns dies van sortir les dates d’un grup que m’agrada molt, farien un concert a BCN. Fa anys que estalvio per poder-los veure de aprop, sóc d’aquelles persones que sempre que em passen coses dolentes l’únic que em “consola ” es escoltar música i oblidar-me de tot.
El problema es que cap de les meves amigues els hi agrada o pagarien la mateixa quantitat de diners que jo per veure'ls. Tinc por de anar jo sola, no en el sentit de que em pugui passar algu sinó de sentir-me sola. Sempre m'ha costat molt relacionar-me amb els altres o fer amics, ho passo molt malament quan coneixo gent nova, em poso molt nerviosa i fins i tot suo amb algunes amigues meves encara amb passa. Molta gent per no dir la majoria aniran amb amigues o amb grups i potser em sentiré “desplaçada”.
Llavors, sé que vull anar aquest concert perquè sinó m’arrepentiré molt i no vull però tinc por que la meva inseguretat em faci enrere. Fa dies que li dono voltes i sempre acabo plorant o de frustració o de temor.
Pot semblar una tonteria però realment m’afecta molt ja que aquest grup m’ha “ajudat” molt i no vull perdre’m la oportunitat de veure’ls en directe i com més endavant millor.
No se com superar aquesta por o com fer que no m’afectin tant aquestes coses.

Moltes gràcies per tot el que feu!!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/02/2020 11:31

Hola!


I per què no et poses en contacte amb el seu grup de fans? Segur que hi ha algun grup de whatsapp, facebook o telegram que comparteixen informació sobre aquest grup de música. Busca'n i escriu-los!

És probable que hi hagi altres persones en la mateixa situació que tu: que vulguin anar al concert, però que el seu grup d'amics no. Potser podeu compartir l'experiència ;)


A vegades hem de buscar les persones amb qui tenim gustos i aficions en comú ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: