-
-
Any: 2005
Comarca: Bages
Data: 29/01/20 16:09
Em fa mal depilar-me
Fa temps em parlo amb un pavo que esta tobueno, el cas es que ens hem liat bastants cops pero no vull anar a mes perque casi mai vaig depilada, la cosa es que amb cuchilla em fa mal i amb cera també i ja no se que fer ajuda🥺
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 31/01/2020 23:29

Hola!

I què passa si no vas depilada? Es poden mantenir relacions sexuals amb pèl, no és incompatible amb el plaer i pensa que és completament normal tenir pèl al pubis.

Depilar-se o no és una decisió molt personal, però la depilació d'aquesta zona tan sensible, pot produir irritacions i pot fer mal, i per tant és normal que et resulti dolorós.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: