-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 30/01/20 00:27
Holaa
Holaa, m’agradaria plantejar-te un dubte que tinc. Sóc d’orígen asiàtic i, a més a més que tinc l’autoestima baixa, sempre sento que no sóc el que busquen els nois, no crec que puguin sentir-se atrets físicament per mi. M’agradaria poder sentir que, encara que sóc diferent, puc atreure
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/02/2020 11:13

Hola!


Gràcies per escriure'ns!

Mira, no hi ha prova més refutable que la pròpia realitat! La diversitat és atractiva i genera atracció sexual! Tots tenim gustos diferents i ens centrem en uns aspectes o uns altres. Per sort, no coincidim MAI en veure una persona (o un tret) com a desitjable o neutra. 

Agraden les persones rosses, les morenes i les pèl-roges, també les persones amb cabells tenyits, rapats o calbes! Agraden les persones amb totes les tonalitats de pell que ens puguem imaginar, agraden les persones amb pigues i sense pigues, agraden les persones amb diferents formes als ulls, així com diferents colors als iris.... agraden persones grasses, primes, amb sobrepès, amb corbes, amb molt pit, amb poc pit, amb panxa, sense pansa.... tot, tot, tot!


Quin és el problema? Que en el nostre dia a dia (mitjans de comunicació, publicitat, contes, pel·lícules, artistes...) no apareix aquesta diversitat i ens fa pensar que la nostra característica no és desitjable. 


Potser hauràs de fer una mica de treball personal per trobar seguretat i poder analitzar més críticament tots aquests pensaments que t'apareixen ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: