-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 30/01/20 17:16
No sé el que espera del meu cos
Sempre havia estat grassa, i les meves companyes es reien de mi. A l'ESO van parar de fer-me bullying, però em vaig aprimar molt per que sentia que havia d'estar prima per que no tonresin a ficar-se amb mi. Ara que he canviat d'institut i no hi ha ningú del meu passat a classe m'he engreixat per que ja no em preocupa, cosa que millor, però, sé que li agrado a un noi de la meva classe, el qual és molt prim, i ell també m'agrada, el que passa és que penso que potser a ell li agraden les noies primes, com estava jo a inici de curs, i m'estic començant a obsessionar un altre cop. Sempre em veig més prima amb roba, és per això que penso que potser li agrado per que es pensa que tinc un cos que no tinc (òbviament sé que li agrada la meva personalitat, però el que em preocupa és el físic).
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/02/2020 11:06

Hola!


Sé que no és fàcil, però el més important ja ho tens: tots dos us agradeu!!


L'atracció entre dues persones va molt més enllà que la forma concreta d'un cos! és la personalitat, la química, les mirades, el riure, les mans... tot entra en joc! i el teu cos també li agrada! 

Sé que és difícil, però no et sabotegis d'aquesta manera! Confia, i recupera la seguretat en tu mateixa que ja has demostrat! (crec que és el que més li deu haver impactat!)


Ets preciosa, creu-t'ho.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: