-
-
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 31/01/20 08:50
??
Bon dia...
Fa uns 5 dies que no em ve la regla,he mantingut relacions sexuals continues des de l'última regla, però sempre amb preservatiu. Tot i així, m'han crescut els pits, de tant en tant em venen arcades, estic molt xof... Em fa por estar embarassada. Que recomaneu? O que en penseu?
A més, em podríeu explicar que hauria de fer en cas de que estigui embarassada. Com puc abortar? Es amb pastilles o s'ha d'anar a una clínica etc...?
Moltes gràcies per toot!!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 31/01/2020 23:02

Hola!

Si sospites que podries estar embarassada, et recomanem que et facis una prova d'embaràs per sortir de dubtes. Pots comprar-la a qualsevol farmàcia. Com ja tens un retard de 5 dies, ja podries fer-te el test.

En cas que sortís positiu, podries anar a la Tarda Jove del Centre d'Atenció Primària del teu municipi i explicar el que t'ha passat. Allà valorarien el teu cas i t'explicarien les diferents opcions que tens.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: