-
-
Any: 2003
Comarca: València
Data: 01/02/20 17:57
EM FA VERGONYA
Fa poc que surto amb un noi i ja li he fet sexe oral varies vegades, però quan ell intenta tocar-me a mi, li aparto les mans perquè em fa molta vergonya, aleshores ell no ho torna a intentar. El cas és que jo si que vull però no em sento comoda amb el.meu cos i per tant m'incomoda que em toqui, i com tampoc insisteix massa no sé si realment vol fer-ho o simplement em respecta i no vol molestar-me. Qué puc fer?
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 01/02/2020 22:33

Hola!

Si cada cop que ho ha intentat li has apartat la mà, deu entendre que no et ve de gust o que encara no estàs preparada perquè t'ho faci, i per tant, no deu insistir més. Què t'incomoda del teu cos? Pensa que és molt important que ens estimem i acceptem el nostre cos tal com és, d'aquesta manera serem lliures de viure les experiències que vulguem, sense que complexes corporals ens limiten a l'hora de gaudir i passar-nos-ho bé!

Prova de mirar-te amb uns altres ulls, des de l'estima i el respecte, i veuràs com així tot és millor!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: