-
-
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 10/02/20 19:56
Sortir de festa sense la meva parella?
Hola! Jo tinc un dubte... El normal és sortir de festa amb la teva parella "per desconfiança" o també sortir sense ella? És un dubte existencial, ja que la meva parella i jo sortim junts per evitar problemes, pero penso que es de relació toxica, a mi m'agradaria poder sortir sense ell perquè sento que porto un guardaespaldas, però m'ho ha deixat clar, que si surto sense ell això s'acaba. Es que no sé què és el normal a una relació sana... Estic confosa
Laia Sala
Laia Sala
Data: 13/02/2020 11:12

Hola!


L'important en una relació de parella sana és la confiança. Tu mateixa em dius que sortiu junts per evitar la teva parella... Què diu això de la confiança?


Tu tens dret a sortir amb totes les persones que vulguis, a quedar únicament amb amics teus, a tenir el teu espai i part de la teva vida sense parella! Si ell no accepta això... potser hauràs de ser tu qui prengui una decisió! 

Aquesta sensació de portar un "guardaespatlles" és molt angoixant!!! no trobes?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: