-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 15/02/20 18:40
PERDUDA
Darrerament em trobo molt sola. Sento que realment no tinc ningú en qui confiar i m'ho guardo tot per a mi. Estic en un equip de bàsquet i estem bastant unides però sento que estic en un esglaó inferior respecte a la resta. Estava amb un noi però ho vam deixar perquè a mi em feia vergonya el que pensés la gent si estava amb ell i a part no estàvem bé. He començat batxillerat i tots els meus amics de l'ESO se'm han distanciat perquè fan una altra modalitat. He conegut nova gent però igualment, no sé, no em sento 100% bé. D'altra banda el batxillerat m'estressa molt, estic dormint menys que mai, i sense estudiar molt trec 8, però sé que algun dia no serà així. L'any passat vaig desaprofitar tot l'any, perquè tenia una persona al cap, un amor no-correspost, i a dia d'avui em segueix fent mal. Em passo els caps de setmana tancada a casa, fent veure que estudio, enganxada al mòbil i a l'ordinador i només surto per anar a jugar els partits. L'any passat em sentia molt bé a pista, però això ha canviat, i ara em sento dolenta, sento que no valc res. Amb tot això pateixo molta ansietat i això es trasllada a menjar compulsivament, i m'he engreixat molt. No sé que serà de mi en un futur, no sé qui soc i tinc molta por del que pugui passar demà.
No sé que fer ja, estic desesperada. Crec que tinc por de la vida.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 17/02/2020 11:37

Hola bonica, 


Tinc la sensació que tot se t'està fent un muntanya, que perceps "perills" en tots els teus àmbits de vida i que et costa trobar un espai on et sentis segura i còmode. Crec que el més important és que puguis analitzar les coses una a una i no deixar-te emportar per tot el cúmul de situacions. 

Potser és moment de demanar ajuda psicològica per poder situar les coses a lloc i parar una mica aquesta ansietat. Parla-ho amb la teva família i veuràs com et dona suport.

L'època de batxillerat sol ser un moment de canvi i d'enfocament cap al futur i aquesta mirada no sempre és fàcil, oi?

Respira i busca la calma. 

Recupera l'essència del que t'agrada del bàsquet, del que t'agrada d'estudiar, del que t'agrada d'estar amb algun dels teus amics o amigues... ves a l'origen i deixa't gaudir. 


Una abraçada,

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: