-
-
Any: 1998
Comarca: Garrigues
Data: 18/02/20 10:24
salutacions
Hola Bon dia, no tinc cap consulta ni res . Sol vull dir un petit missatge, i una petita salutació, una petita carta, al vostre equip i al docent. Que es dedique temps , hores ,feina i ganes que no és fàcil mantenir tot al dia, i tot puntual, per al lector Realment des que us he començat a seguir , des dels 11 anys. Que passat la majoria de la meva adolescència, amb aquesta pàgina i que cada novetat que surtia, U comunicava ales meves amigues , sempre reient de mi me _ (deien tu segueix aquella pàgina que no arrivarem gaire lluny.) Doncs si aquí estic seguen us des de l'ordinador de la feina XD. E de confessar que , moltes vegades la primer cosa que fai és obrir una petita finestra ,sense que algu me begui per veure les notícies Com tots els dilluns espero fins ala 10 o 11h del mati per el horoscop jijijijijij xd , me diverteixo llegint les seccions de tu primera vez , dels adolescents me treu records de la meva adolescència, o com els set secrets , novetat de tot la veritat molt ben actualitzat,
M'alegro MOLT DE QUÈ SEGUIU ENDAVANT AMB AQUESTA PàGINA I QUE MOLTS ANIMSSS!!!! QUE ELS VOSTRES LECTORS ESTAN MOLT CONTENTS AMB VOSALTRES SALUTACIONS DES DE (JUNEDA 23 ANYETS)
Perdoneu per les faltes de ortografia ,
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 03/03/2020 11:25

Hola bonica!

Quina il·lusió el teu missatge! Gràcies a tu, les vostres consultes ens motiven a seguir endavant amb el consultori!

Una abraçada molt forta! 


Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: