-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 19/02/20 22:23
El meu millor amic no vol saber res més de mi
Hola! M'agradaria que m' ajudessiu sobre un tema que m' esta passant amb una persona.
Aquest estiu vaig conèixer un nen i es veu q jo a ell li agradava pero ell a mi no, vem estar quedant a soles molts dies i finalment vaig acabar sortint amb ell, pero al cap d unes setmanes vaig decidir tallar amb ell perquè notava que ell no m'agradava, total que ho vem deixar com a millor amics. Cada cop érem més amics però jo a ell li seguia agradant i es notava molt sempre em tirava indirectes i tal... Però ell a mi no, aleshores un dia em va deixar de parlar i em va dir que jo era una mala persona, i al cap de 5 minuts em va demanar de sortir jo em vaig quedar flipant i li vaig dir que no òbviament. Després em va bloquejar i em va dir que no volia saber res de mi perquè deia que jo jugo amb els seus sentiments, al cap de unes setmanes em va venir a veure i em va dir que com estava i tal i jo vaig pensar que ho arreglariem i tal però no ara torna a dir que no vol saber res de mi i jo estic molt trista no se que fer...
Espero que em podeu ajudar, moltes gràcies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/02/2020 11:30

Hola!


Pel que m'estàs explicant ell té uns sentiments molt intensos cap a tu i intenta gestionar-ho posant distància. Crec que hauràs d'ajudar-lo a oblidar-te. Posa tu una mica de distància, diga-li que el veus que pateix i que per tu és complicat, perquè no sents el mateix per ell. 

Posar distància física i mental és la manera d'aconseguir oblidar algú. Ell necessita això de tu, fes-li fàcil, d'acord?

Sigues honesta amb els teus sentiments i sigues clara amb ell sobre la vostra amistat, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: