-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 24/02/20 16:15
No arribo a corre'm
Hola, tinc un dubte que últimament em pertorba.
Quan gaudeixo de la masturbació amb altres nois, quan ells em masturben mai arribo a la ejaculació. Però quan em masturbo jo sol sempre arribo a ejacular. Es podrien donar alguns consells davant el que em passa, i sol passar aquest fet.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 26/02/2020 14:38

Hola!

A vegades els nervis ens poden jugar una mala passada. Fixa't que quan estàs tu sol, només has d'estar pendent del plaer, de les sensacions que experimentes, la teva ment ajuda amb pensaments eròtics i que potencien la teva excitació, etc. En canvi, quan estem amb una altra persona, l'estimulació no és exactament igual, podem estar una mica més tensos, etc. fet que pot dificultar que arribis a l'orgasme.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: