-
-
Any: 2002
Comarca: Alt PenedĂšs
Data: 26/02/20 08:13
TampaxđŸ„”
És normal k no m'entri el tampoc el groc. Estic una mica tallada pq es raro. A les meves amigues li entra i a mi no. El problema es quan mel estic posant pues a la que vaig per la mitad una mica menys en fa mal i pues mel trec i hi han vegades que ho he intentar tornar i em segueixo fent mal. Ho he probat de posarmel de moltes formes amb la cama amunt,sentada...
Moltes gracies.
Necessito una resposta urgent
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 26/02/2020 14:14

Hola!

Amb la mida mĂ©s petita no tens problemes? A vegades ens fa mal perquĂš no l'estem col·locant correctament. 

Et recomanem que si tens ganes d'utilitzar tampons, comencis utilitzant els de la mida mĂ©s petita i amb aplicador de plĂ stic, aixĂ­ et resultarĂ  mĂ©s fĂ cil. Busca una postura cĂČmoda, i si cal, ajuda't d'un mirallet per localitzar bĂ© l'entrada de la teva vagina, que Ă©s per on s'ha d'introduir el tampĂł. Llegeix bĂ© les instruccions i veurĂ s que normalment ho acompanyen d'alguna il·lustraciĂł que et va guiant de com fer-ho.

Recorda que un cop el tens posat no l'has de notar ni t'ha de fer mal. Si et passa alguna de les dues coses, és que no el portes ben col·locat.

Molta calma, paciÚncia i intenta estar el màxim de relaxada, veuràs que així tot serà més fàcil!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
PsicĂČloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat Ă©s el portal mĂ©s visitat entre els usuaris joves de Catalunya. AquĂ­ hi trobarĂ s tot allĂČ que t'interessa sobre els teus Ă­dols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vĂ­deos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exĂ mens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversiĂł estĂ  assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
LlicĂšncia: CC BY-NC-ND
MitjĂ  associat a
 
Amb la col·laboració de: