-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 26/02/20 17:28
Que faig?
Hola, tinc un novi dos anys mès gran que jo i al principi magradava tenir relacions sexuals amb ell i no em feia mal. Pero els ultims mesos no em ve mai de gust tenir ningun tipos de sexe amb ell ni oral, ni vaginal ni masturbarlo o que em masturbi. I quan fem algo despres d’uns dos minuts em fa mal. Nose perque em passa això però m’agradaria arreglarho l’abans possible i tenir ganes de mantenir relacions sexulas.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 26/02/2020 21:42

Hola!

La baixada del desig sexual pot ser degut a molts motius... identifiques què pot haver passat? Hi ha hagut algun canvi en aquests últims mesos?

El mal que sents segurament vingui perquè no estàs prou excitada i per tant la lubricació no deu ser l'adequada, aleshores el contacte pot resultar molest. A més, si ens fa mal, segurament no en tindrem ganes. El dolor en les relacions sexuals també afecta el nostre desig. Pot ser aquesta la causa de la baixada de desig? Quan va començar a fer-te mal?

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: