-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 01/03/20 22:31
No puc parar de menjar
Desde fa una mesos l'unic que faig es menjar sense parar, en sento com nerviosa y l'unica solució es menjar, no se que fer necesito que algú m'ajudi ya no se que fer algun consell si usplau, a vegades he menjat fins y tot fins a vomitar de la quantitat que havia menjat...
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 03/03/2020 12:58

Hola bonica!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

Aquesta sensació què ens comentes és molt comú, a vegades quan estem nerviosos mengem més del que estem acostumats. Un consell que et donem quan tinguis aquesta sensació de molts nervis i poc control, és que busquis coses que et relaxen i et distreguin d'aquests nervis. Per exemple, sortir amb les amigues, mirar una sèrie, posar-te música relaxant i fer respiracions profundes per rebaixar els nervis, etc... No t'angoixis quan tinguis aquestes sensacions de nervis, perquè pot ser que aconsegueixis l'efecte contrari i et posis més nerviosa per pensar-ho! Sobretot fes coses que et distreguin  i et relaxin i ja veuràs que els nervis els aniràs reduint!


Una abraçada!

Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: