-
-
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 24/03/20 17:23
la meva mare no em parla
la meva mare no em parla. tambe li ha dit a la meva germana que no em parli.
que puc fer?
AJUDA SI US PLAU
gracies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/03/2020 16:47

Hola!

No sabem què ha passat per aquest tipus de resposta. Segurament hi ha alguna cosa que ha ferit molt a la teva mare i l'ha fet enrabiar. Hauràs de deixar que es calmi una mica i provar de parlar amb ella, quan estigueu en un moment de calma. Escolta què l'ha molestat, fes les teves propostes per evitar de nou aquesta situació i, aprofita tu també per explicar com et sents i què esperes d'ella. 

A vegades ens costa comunicar-nos amb els altres... i és un aprenentatge. Parla des del cor, amb sinceritat i amor. No facis retrets, no és el moment. 

Veuràs com mica en mica la teva mare es relaxa i podeu mantenir una conversa intensa i propera. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: