-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Camp
Data: 25/03/20 01:27
M'estan presionan
Hola, soc una nena de 13 anys.
La veritat que fa dies que no estic gens be psicologicament ja que hi ha un nen(de la meva clase) que no para de demanarme fotos nua. Sempre li dic que no pero ell seguix insistin i arriba un moment que li deixo en xat i no li contesto, pero començo a donar-li voltes al cap i puc arribar a pensar que jo tinc la culpa de que ell em demani fotos ja que algun dia al insti l’hagi pugut provocar amb la roba que portaba. No es la primera vegada que em pasa i ja no se que fer... espero que em pogueu donar consell.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/03/2020 16:58

Hola, 


No tens cap culpa de res!!! En absolut!!!

Si segueix insistint, diga-li que buscaràs ajuda i ho diràs a la teva família o als vostres tutors. Aquest tipus d'assetjament és inadmissible a qualsevol institut o en qualsevol relació. I, encara que no segueixi insistint, tens tot el dret a no contestar, a bloquejar-lo o a dir-ho a algú. No tens cap obligació d'amagar aquest comportament per part seva. 

Segurament és plenament conscient que t'està pressionant. Busca ajuda, de veritat, ningú mereix viure en una situació tan desagradable. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: