-
-
Any: 2004
Comarca: Ripollès
Data: 26/03/20 13:58
Em deixera?
Estimo molt el meu novio, i el trobo molt a faltar ja que avans del virus ens vaiem cada dia el insti. Sincerament tinc molta por de que ell no pugui amb la situacio i m'acabi deixant. Portem poquet casi 4 messos. Ell es la seva primera relacio
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/04/2020 08:45

Bon dia, 


No és fàcil mantenir una relació a distància i és important que les dues persones ho vulguin. Per tant, si un dels dos no mostra interès en seguir cuidant l'altra, en preocupar-se per com està i en fer més fàcil la situació.... ja t'està dient alguna cosa, no creus?

Tu comporta't com et surti, però si veus que ell no et contesta o està una mica més passota, deixa-li aquest espai i espera que sigui ell el que prengui la iniciativa ;)


Una abraçada! 

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: